ZOMER PARTY: Wij houden van Oranje!

05
jun
2016
De Hooge Narren presenteren:
Zaterdag 27 augustus 2016: ZOMER PARTY
“Wij houden van Oranje!”

Op zaterdag 27 augustus a.s. is het weer zover! Op die datum organiseren wij de tweede editie van ons zomerfeest. In 2015 was dat nog een succesvolle BEACH PARTY, maar dit jaar doen we het iets anders, want we geven een oranje tintje aan deze ZOMER PARTY!

Helaas doen ‘onze jongens’ dit jaar niet mee aan het Europees Kampioenschap en daarmee missen we deze zomer dus ook die heerlijke oranje gekkigheid en gezelligheid. Op deze avond willen we toch gehoor geven aan die oranje behoefte en gaan we met z’n allen een OER-HOLLANDS knalfeest bouwen! Want wie heeft er geen oranje kloffie in de kast hangen?

Ondanks alles durven wij dus volmondig te zeggen: WIJ HOUDEN VAN ORANJE!!!

nieuws_zomerparty_poster

Net als vorig jaar doen we dit op onze karbouwlocatie bij Malestein Recycling (Argonweg 30A) in Amersfoort. Marco Kraats en DJ Patjoo zorgen in ieder geval de hele avond voor de muzikale omlijsting, maar verwacht ook nog een paar echte Hollandse verrassings-acts!

Een all-in entreekaartje kost maar € 25,00, een zacht Hollands prijsje dus!

Wij nodigen jullie dus weer van harte uit om dit zomerse feest op 27 augustus met ons mee te vieren. Je begrijpt het al: kom vooral in je mooiste oranje outfit!

Deze ZOMER PARTY is een samenwerking van Malestein Recycling en De Hooge Narren. Kaarten zijn  niet via gebruikelijke wijze te verkrijgen. De losse kaartverkoop start vanaf maandag 06 juni a.s. bij de Gall & Gall in Hoogland (Kraailandhof 19).
Wees er op tijd bij, want er is een select aantal kaarten beschikbaar en OP=OP.

Hopelijk hebben jullie er net zoveel zin in als wij en zien we je in je beste oranje tenue tijdens onze ZOMER PARTY!

Een oranje driewerf Alaaf!

De DigiNar

Reacties