Donateurs

Donateurs bedankt!Via deze weg willen wij graag onze donateurs bedanken voor hun jarenlange trouwe steun aan onze vereniging. Mede dankzij de bijdrages van onze donateurs kunnen wij elk jaar ons Kindercarnaval geheel gratis toegankelijk houden.
Maar niet alleen dat! Zij maken het ook mede mogelijk dat wij (i.s.m. Stichting de Zonnebloem en Bloemenhuis La Fleuriste) op de Carnavalsmaandag de ouderen en zwakkeren in Hoogland kunnen verblijden met een bloemetje en een gezellig onderonsje! Zo maken we het mogelijk om iedere doelgroep deel te laten nemen aan het carnavalsgevoel in ons mooie dorp!

Dus nogmaals: oprecht bedankt!

Wilt u ook graag donateur van De Hooge Narren worden? Helaas geldt momenteel bij ons een donateursstop. Maar stuurt u gerust een mailtje via onderstaand contactformulier, dan plaatsen wij u met genoegen op onze wachtlijst.
Vergeet daarbij niet uw naam- en adresgegevens, maar ook uw e-mailadres en telefoonnummer te vermelden. Iedereen op onze wachtlijst ontvangt jaarlijks van ons een e-mail berichtje met hun positie op de wachtlijst en/of het blije nieuws dat hij of zij donateur is geworden!

Als donateur van De Hooge Narren betaalt u jaarlijks € 10,00 per persoon. Hiermee heeft u recht op de aanschaf van 1 entreekaart per feestavond (met korting) tijdens onze voorverkoop.

Voor adreswijzigingen of het opzeggen van uw donateurschap verzoeken wij u ook vriendelijk onderstaand contact formulier in te vullen. Indien bekend, geef dan ook uw donateursnummer op.

    Naam

    E-mail

    Donateursnummer (indien bekend)

    Vul hier uw bericht in: