Zaterdag 29 augustus: BEACH PARTY!

07
aug
2015

Goeiedag zeg… Tijdens het Carnaval zijn wij wel bekend met deze extreme temperaturen, maar dat is dan in de Narrenhof en niet daarbuiten! Maar wat is het weer genieten van het heerlijke zonnetje en het echte vakantiegevoel!

Onder het genot van een drankje ontstond In datzelfde heerlijke zonnetje een geweldig nieuw idee: een heuse BEACH PARTY met een “Hooge Narren tintje”. Van het een kwam het ander en al gauw werd er een datum geprikt: zaterdag 29 augustus 2015.

En waar kun je zo’n feest nu beter vieren dan bij Malestein Recycling? Sinds enkele jaren onze fantastische vaste karbouwlocatie.
Afgelopen carnavalsseizoen hebben De Hooge Narren onderling al een bescheiden feestje mogen geven op deze locatie en dat was in 1 woord GEWELDIG! Nu dus op herhaling, maar dan GROOTSER en bovenal WARMER!

IMG_4044

Samen met de medewerkers van Malestein Recycling nodigen wij jullie dus van harte uit om dit zomerse feest op 29 augustus met ons mee te vieren.
En bij een feest met een carnavalstintje hoort natuurlijk een verkleedpartij: kom dus in je beste beach outfit!

DJ Jesse zal deze avond de muzikale invulling verzorgen. Wees dus voorbereid op een overvloed aan zomerhits als “Sex on the Beach” en “We’re Going To Ibiza”. En ook de Lambada zal ongetwijfeld gedanst gaan worden.

Voor maar € 20,00 heb je al een (all-in) entreekaartje.

Deze BEACH PARTY is een samenwerking van Malestein Recycling en De Hooge Narren. Het is dus geen officieel “Hooge Narren Carnavalsfeest”. Kaarten zijn derhalve niet via gebruikelijke wijze te verkrijgen, maar je kunt je opgeven via de e-mail: info@hoogenarren.nl. We sturen je dan snel een berichtje terug.

Het belooft echt een groot feest te worden, dus zorg dat je erbij bent!!!

Hopelijk hebben we jullie warm weten te krijgen voor dit feest en zien wij je een keer in een zomerse outfit tijdens onze BEACH PARTY!

Een zomerse driewerf Alaaf!

De DigiNar

Reacties