Win kaarten voor het Groot Narrenbal!

25
jan
2015

Deze week was het weer zover: de kaartverkoop voor onze feestavonden. De kaarten vlogen weer als een Razende Roland de tent uit. Bedankt voor uw enthousiasme voor ons Carnaval in de Faam!

Wij moeten u meedelen dat ons Aftrapbal (vrijdag) en Groot Narrenbal (zaterdag) op moment van schrijven zijn uitverkocht. Voor ons Paradebal op zondag zijn nog maar enkele kaarten te koop.

Ons Briljantenbal op de maandagavond loopt ook erg hard. Deze avond kunnen we u overigens van harte aanbevelen! In samenwerking met feestband BigBird en onze vrienden van de Amerblaozers zal het zeer zeker een geweldige avond gaan worden!

Maarrrrr… Heeft u voor ons Groot Narrenbal net mis gegrepen en baalt u hier enorm van? Dan hebben we een leuke mogelijkheid om toch aan kaartjes te komen!

Al enige jaren verzorgt troubadour Peter Bruys voor onze Prins een persoonlijk prinsenlied. Geheel in het motto knutselt hij een vrolijke melodie in elkaar en verzint daar een pakkende tekst bij.
Zo ook dit jaar! Peter heeft Prins Goud getrakteerd op het geweldige nummer “Een Briljant Carnaval”. Daar heeft hij overigens een prachtige clip bij gemaakt, onder andere geschoten tijdens onze Prinsenwissel!

DE ACTIE!!!
Hieronder treft u de officiele clip van dit fijne lied. Zing mee op de tekst van Peter Bruys, film dit en win! De hoofdprijs zijn (max. 5) kaarten voor jou en je vriend(inn)en voor het Groot Narrenbal op zaterdagavond!
De tekst treft u in de clip en in ons Carnavalsmagazine op pagina 13.
Deel je filmpje met ons via Facebook, Twitter of e-mail en je doet al mee. Prins Goud kiest vervolgens, samen met zijn Adjudant Zilver en Hofdame Parel de winnaars uit.

Heel veel succes!!

De DigiNar

Reacties