Wie wordt onze nieuwe Prins?

10
okt
2015

De warme dagen worden schaars. Groen maakt plaats voor geel en bruin. Het wordt kouder…. Jaja, dat houdt natuurlijk in dat het nieuwe Carnavalsseizoen alweer bijna van start zal gaan!

Onder leiding van Prins Goud hebben wij afgelopen jaar een succesvolle rentree gemaakt in onze residentie: De Faam. Het was een warm gevoel van thuis komen en bracht ons werkelijk een Briljant Carnaval!

Maar nu mag eindelijk alle bling-bling weer terug in de sieraden-doos, want Prins Goud, Adjudant Zilver en Hofdame Parel moeten echt plaats gaan maken voor onze nieuwe hoogheden tijdens:

Prinsenwissel der Hooge Narren

in Café de Faam (Hamseweg 5, Hoogland) op zondag 15 november 2015

Zoals elk jaar dus weer een gezellige Prinsenwissel op de zondagmiddag. We kunnen alvast 1 ding over deze middag verklappen: de opvolger van Prins Goud staat te trappelen en heeft er enorm veel zin in, dus komt dat zien!

Vanaf 15.30 uur staan de deuren weer voor u open bij Café de Faam (Hamseweg 5). De ceremonie gaat om ca. 17.00 uur van start. Eerst zullen Prins Goud, Adjudant Zilver & Hofdame Parel aftreden en snel daarna start de ludieke stunt waarmee de nieuwe Prins bekend wordt gemaakt. Vervolgens feesten we natuurlijk nog even gezellig door!

Wie gaan de kar trekken in 2016? Wie wordt er Prins, wie zal zijn Adjudant aan zijn zijde zijn en is er dit jaar wel of geen Hofdame?

Kom het allemaal meemaken op de 15e van de 11e tijdens onze Prinsenwissel in Café de Faam! De entree is vanzelfsprekend weer helemaal gratis. En met de muzikale medewerking van Feest DJ Jesse en Peter Bruys kan het ook niet anders dan gezellig worden!

Reacties