Wie verdient er volgens u een bloemetje?

30
jan
2016

Het stond al eerder vermeld in ons mooie Carnavalsmagazine, maar hierbij willen we nog even extra aandacht vragen voor deze belangrijke oproep:

Sinds jaar en dag staat de maandagmiddag tijdens Carnaval bij ons in het teken van de oudere en/of zwakkere mensen in Hoogland. In samenwerking met Stichting de Zonnebloem bezoekt onze hofhouding jaarlijks mensen die het zwaar te verduren hebben om hen een bloemetje aan te bieden.
Zo krijgen zij nog enigszins iets mee van dat dorpse Carnavalsgevoel.

Normaliter ontvangen wij elk jaar van de Zonnebloem een lijst van deze personen, maar dat pakken we dit jaar iets anders aan. Wij willen u vragen om mensen aan te dragen!

Kent u iemand die, om welke reden dan ook, momenteel in zwaar weer verkeert? Heeft iemand in uw omgeving iets ergs te verduren gehad? Wellicht kan hij/zij het huis niet meer uit? Of misschien vindt u dat iemand gewoon eens een keer een bos bloemen verdient! Of heeft iemand een bijzondere prestatie verricht?
Deze mensen willen wij heel graag namens De Hooge Narren een bezoekje brengen. Onze hofhouding gaat komend jaar in de voormiddag van maandag 08 februari weer op pad om deze mensen een hart onder de riem te steken.

Schroom niet om mensen aan te melden! Wij hopen zoveel mogelijk mensen te kunnen bezoeken! Voor de goede orde: dit is uiteraard geheel gratis.

U kunt iemand aanmelden door een e-mail te sturen naar info@hoogenarren.nl of te bellen naar 06-11 530 085. Alvast heel hartelijk dank!

Reacties