Terug naar de Oertijd met Prins Flint!

11
nov
2018

Op de enige echte officiële 11e van de 11e mochten we dan eindelijk onze nieuwe Prins en Adjudant aan de wereld bekend maken. De 46e Prins der Hooge Narren heet: Prins Flint! Mocht u enigszins fronsen bij de naam Flint, dan zal de naam van onze Adjudant opheldering bieden. Dit jaar heet hij namelijk Adjudant Stone. Jawel: Flint & Stone!

Het thema waarmee dit duo het Hooge Narren Carnaval van 2019  in gaat kan dan ook niet anders zijn dan:

Prins Flint is niemand minder dan onze eigen Paul Vriens. Hij begint aan zijn 5e seizoen bij de club; hij trad toe in 2015 en werd al na 3 jaar benoemd tot penningmeester.
En mocht u die naam nou herkennen: dat kan kloppen. Het carnavalsbloed zit de Vriensjes namelijk in de genen: Pauls broer Rob was 25 jaar geleden ook al eens Prins der Hooge Narren!

Goede vriend Björn Melgert zal aan zijn zijde staan en dit Carnaval in gaan als Adjudant Stone. En dat gaat helemaal goed komen, want Björn was natuurlijk Prins PeaceMan in 2017!

Prins Flint werd bekend gemaakt tijdens onze Prinsenwissel in De Faam. Na een gezellig drankje begon daar de officiële ceremonie. Eerst werd er afscheid genomen van onze jubileum Hofhouding. Prins KC, Adjudant Harry en Hofdames Yvonne & Mirte werden bedankt voor een DIJK van een jubileum. En er werd een vertrek aangekondigd; Bas van Hamersveld hangt zijn steek in de wilgen en neemt afscheid als Raadslid van De Hooge Narren.
Hierna begon de ludieke bekendmaking van Prins Flint. Door een muur van rook en vuurwerk kwam een stoet holbewoners vanaf de Bik richting De Faam geparadeerd. Toen de rook begon op te trekken was te zien dat deze harige bende ook een voertuig voort trok. Het bleek dè enige echte “Flintstone-wagen”! Er werd nog een rondje gereden en toen werd de Prins naar binnen gedirigeerd. Op het podium bleek dat Paul Vriens dit jaar met de Narren-knots mag zwaaien!

Vervolgens werden een-voor-een de Raadsleden gepresenteerd, met als nieuweling Ronald van den Hoven. Hij neemt de plek in van Bas van Hamersveld.

Op onze website kunt u nog eens rustig de foto’s nakijken en alles lezen over De Hooge Narren in 2019!!

3x YABADABADOOOoEE!!!

De DigiNar

Reacties