OPROEP: Wie verdient er een bloemetje?

11
feb
2017

Carnaval nadert! En de Carnavalsmaandag kan dan nog wel eens pittig zijn: een weekend vol feesten en twee optochten eist zo zijn tol op de fysieke gesteldheid van menig Carnavalist. Gelukkig is dat bij de meeste feestvierders na een goede nachtrust wel weer over, maar er zijn ook mensen die het om hele andere redenen dagelijks niet best hebben. Voor veel oudere, zwakkere en zieke mensen is het niet eens mogelijk om Carnaval te vieren… De Hooge Narren willen die mensen niet vergeten en toch een beetje mee laten proeven van het dorpse carnavalsgevoel. In de voormiddag van maandag 27 februari gaan wij daarom weer op pad om die mensen een bloemetje aan te bieden.

Daarbij willen we jou weer om hulp vragen! Ken je iemand die, om welke reden dan ook, momenteel in zwaar weer verkeert? Heeft iemand in je omgeving iets ergs te verduren gehad? Wellicht kan hij/zij het huis niet meer uit? Of misschien vind je gewoon dat iemand eens een keer een bos bloemen verdient!

Deze mensen willen wij heel graag namens De Hooge Narren een bezoekje brengen. Wij hopen weer zoveel mogelijk mensen blij te mogen maken met een bosje bloemen en een klein praatje, dus meld vooral mensen aan!!!

Je kunt iemand aanmelden door een e-mail te sturen via deze pagina of te bellen naar 0611 530 085. Bij deze willen we je alvast heel hartelijk danken!

3x Alaaf!

De DigiNar

Reacties