Kom naar onze eerste Prinsenwissel in de Faam!

29
okt
2014

De lange warme dagen beginnen ondertussen weer plaats te maken voor lange koude nachten… Dat kan maar 1 ding betekenen: het nieuwe Carnavalsseizoen staat weer voor de deur!

Onder leiding van Prins Ondersteboven hebben we afgelopen jaar weer een prachtig Carnavalsweekend mogen beleven. Hij heeft de boel letterlijk op z’n kop gezet! Onze dank aan iedereen die dit mede tot stand heeft gebracht.

En toen, na 17 jaren in Café de Noot, bleek de koek op. Dus gingen we deze zomer op zoek naar een nieuwe Residentie en die hebben we in De Faam méér dan gevonden. Het voelt nu al weer heerlijk om terug te zijn op de oude vertrouwde locatie!

En op zondag 09 november 2014 is het dan zover: onze allereerste Prinsenwissel in Café de Faam!

Op deze bijzondere Prinsenwissel zal Prins Ondersteboven plaats moeten maken voor een enthousiaste nieuwe hoogheid.
Vanaf 15.30 uur staan de deuren wagenwijd voor u open bij Café de Faam (Hamseweg 5). De ceremonie gaat om ca. 17.00 uur van start. Eerst zullen Prins Ondersteboven & Adjudant Achterstevoren aftreden, snel daarna start de ludieke stunt waarmee de nieuwe Prins bekend wordt gemaakt. Vervolgens feesten we natuurlijk nog even gezellig door!

En wie zal het stokje over gaan nemen van Prins Ondersteboven? Wie oh wie wordt zijn Adjudant? Is er dit jaar wel of geen Hofdame en worden er nog nieuwe Raadsleden gepresenteerd? En met welk motto gaan we het nieuwe seizoen in?
Al deze vragen zullen op zondag 09 november 2014 beantwoord worden!!

Kom dus gerust een kijkje nemen in Café de Faam! De entree is vanzelfsprekend weer helemaal gratis!

Reacties