NIEUWE HOOGE NARREN RESIDENTIE BEKEND!

02
jul
2014

De kogel is door de kerk! Na lang beraad en vele leuke en intensieve gesprekken zijn we eruit! Per aanstaande Carnavalsseizoen is onze officiële nieuwe residentie: Café de Faam!

Zoals u ongetwijfeld hebt vernomen moesten wij na afgelopen seizoen helaas afscheid nemen van onze geliefde residentie: Café de Noot. Het was even slikken, maar al gauw gingen we gesprekken aan met een aantal potentiële nieuwe locaties. Dit zorgde direct al voor een enorme positieve impuls binnen onze club. Het verenigingsgevoel was zelden zo groot!
Na het nodige wikken en wegen en een aantal fijne gesprekken met Edo Kuipers van De Faam zijn we tot de conclusie gekomen dat dit voor ons de meest ideale residentie is.

Ondertussen zijn er alweer 18 carnavalsseizoenen verstreken sinds wij noodgedwongen De Faam moesten verlaten. Maar nu zijn we dus terug op het oude nest!!
We hebben enorm veel vertrouwen in deze kersverse samenwerking en zijn er van overtuigd dat het “Hooge Narren Carnaval” in onze nieuwe Narrenhof zal staan als een huis!

U kunt dus gerust alvast in uw agenda noteren:

PRINSENWISSEL C.V. DE HOOGE NARREN
zondag 09 november 2014 in Café de Faam
(entree is uiteraard gratis!)

Deze nieuwe locatie zorgt natuurlijk voor de nodige wijzigingen in ons alom bekende programma. Houdt u dus vooral deze website en onze Facebook-pagina goed in de gaten! Daar zullen we u geregeld op de hoogte houden van onze activiteiten.

Hopelijk treffen we elkaar snel. Wij kunnen nu al niet wachten!

Met een enthousiast driewerf Alaaf!

De DigiNar

Reacties