Laatste kaarten te koop!

01
feb
2020

Yessss, wat een week was het weer! Het was namelijk weer tijd voor onze kaartverkoop in de Faam. Het was de hele week gezellig druk met als hoogtepunt de losse kaartverkoop op vrijdagavond. Al snel was het Aftrapbal (ons vrijdagavondfeest) uitverkocht.

Ook ons zaterdagavondfeest: het Groot Narrenbal, met als thema “Back to the 90s” bleek erg populair. Er zijn nog maar een select aantal kaarten beschikbaar. Haast je dus naar De Faam als je erbij wil zijn.
Voor het feest op zondagmidag  na de optocht, het Paradebal, zijn ook nog kaarten beschikbaar.

De kaartverkoop gaat gewoon door in de Faam tot aan het Carnavalsweekend. Dus ga ze gauw halen, want…

Het Groot Narrenbal op zaterdag staat dus helemaal in het teken van de jaren negentig. We maken er een superfout feest van samen met DJ Melvin en nineties-act Starkoo 2.0. Jaaaa, hij is van: Ik wil je! Blijf bij me! Hou van me! Twijfel niet langer en haast je naar de Faam voor de laatste kaartjes.

Maar wat dacht je van de zondag? Na de optocht bij ons in de Narrenhof: feestsensatie Gewoon Erik met zijn motto: Gekker ken niet, is de toon al een beetje gezet? Samen met zijn knotsgekke feestbrigade zet hij in mum van tijd het feest in beweging. Het wordt echt een ouderwets gezellig knalfeest!!

Een nieuw fenomeen ontstond twee jaar geleden toen onze oud-Prins Oxydatie (Bert Roest) samen met de Faam voor het eerst een tap-take-over organiseerde op de maandagmiddag. Ook dit jaar neemt hij vanaf 15.00 uur weer de taphendels over en belooft ons een middag barstensvol gezelligheid. Toegang uiteraard gratis!

Na het feestweekend stoten we nog 1 avondje door tijdens het Doorstootbal! We knallen de avond in met de Smile Live Band. Lekker weer zo’n top liveband op ons podium. De guilty pleasures knallen je in rap tempo om je oren. We gaan met volle teugen genieten van dit laatste fuifje!

Kaarten voor onze feesten (behalve natuurlijk de maandagmiddag) zijn € 12,50 per stuk en zijn nu nog te verkrijgen in de Faam (op=op).

Hopelijk zien we je op 1 van de feesten, we hebben er zin in!

3x ALAAAAAFF!!!!!!

De DigiNar

Reacties