Koop nog snel je kaarten!

24
jan
2018

Vorige week was het weer tijd voor de kaartverkoop in de Faam. Het was de hele week gezellig druk met als hoogtepunt de losse kaartverkoop op vrijdagavond. Al snel was de PROLOOG (ons vrijdagavondfeest) helemaal uitverkocht. Op het moment van schrijven zijn er nog wat kaarten beschikbaar voor het DEMARRAGE BAL op zaterdagavond en het EPO BAL op de zondag. Ook voor het CRITERIUM op maandagavond zijn nog kaarten te krijgen.

De kaartverkoop gaat gewoon door in de Faam tot aan het Carnavalsweekend. Dus ga ze gauw halen, want…

Tijdens het DEMARRAGE BAL op zaterdagavond trappen we op de versnelling met Feestbeest Jerick. Vorig jaar een daverend succes op dezelfde avond, dus nu verdiend op herhaling!
Jerick brengt ons Nederlandstalige feesthits en hilarische typetjes die zelfs de grootste pessimist aan ’t lachen zal maken. Na een duik in zijn verkleedkoffer verandert ons feestbeest als een kameleon in o.a. Henkie W. (Henk Westbroek) of Gans Anders (Hans Teeuwen).
Check hier een leuke show van Jerick als 1 van zijn typetjes Pastor Peer:

Jerick is back en dat zullen we weten ook!
Kaartjes voor het DEMARRAGE BAL kosten € 11,00 per stuk!

Maar wat dacht je van de zondag? Dit jaar staan er niet één, maar liefst twee nieuwe gezichten op ons podium: Jeffrey Tanis en DJ Cor gaan zorgen voor verhoogde bloedwaardes op het EPO BAL!
Jeffrey Tanis timmert al jaren aan de weg met zowel eigen materiaal als covers. Hij is een artiest pur sang en laat je dansen en lachen met zijn gezellige nummers:

En onze tweede artiest is DJ Cor: al sinds jaren een begrip in horecaland. Waar deze markante verschijning langsgaat word het geheid een nacht van feesten en knallen. Vaak nagedaan en nog nooit geëvenaard: deze DJ blijft vernieuwend én trendsettend bezig. Dat wordt knallen!!!
Wist u ook al dat wij trakteren en de entree voor dit feest maar € 4,40 is?

En dan komen we aan bij de maandagavond. Sinds enkele jaren op z’n minst de “gekste” avond bij De Hooge Narren te noemen! Dit jaar is het feest omgedoopt tot CRITERIUM en hebben we wederom 2 nieuwe artiesten op het podium staan. Feestzanger Berry van den Brink zal samen met DJ Karim gaan zorgen dat we nog een rondje door kunnen.
Berry komt uit een muzikale familie en begon zijn carrière als DJ. Al gauw ontdekt men dat Berry niet alleen leuk draait maar ook een aardig endje meekomt met zijn zangkwaliteiten. Nu betreedt hij overal de planken om er een spetterend feest van te maken!
Zoals bijv. in Gerlos:

Feest-DJ Karim zorgt verder voor de muzikale omlijsting en is onze feest-DJ deze avond. Hij gaat zorgen dat we tot in de late uurtjes door kunnen dansen! Dat wordt een dikke PARTYYYYYYYY!!!!
Kaartjes voor het CRITERIUM kosten € 11,00 per stuk!

Dus: hop, op naar de Faam voor die kaarten. De zaterdag- en zondag-kaartjes gaan erg hard, voor maandag zijn er vooralsnog voldoende beschikbaar.

Hopelijk zien we je op 1 van onze feesten, wij hebben er in ieder geval weer enorm veel zin in!

44x Alaaf

De DigiNar

Reacties