Kom naar onze Prinsenwissel!

13
okt
2019

De dagen worden korter, de bomen bruiner en het weer wordt kouder en natter. De zomer is voorbij… Maarrrr, niet getreurd! Dat houdt natuurlijk ook in dat het nieuwe Carnavalsseizoen er weer aan zit te komen!!!

Afgelopen seizoen was het Prins Flint die met de scepter zwaaide in de Narrenhof. Het werd een jaar vol dino’s, holbewoners en oerkreten; We gingen terug naar de Oertijd!
Maar ondertussen leven we weer in het heden, dus het wordt tijd voor Prins Flint en Adjudant Stone om de tijgervelletjes in de kast op te bergen, want we gaan ons opmaken voor het 46e seizoen tijdens:

Prinsenwissel der Hooge Narren
De Faam, zondag 10 november 2019 v.a. 15.30 uur

Het wordt weer zo’n gezellige Prinsenwissel op zondagmiddag, zoals u van ons gewend bent. Uiteraard bent u van harte welkom: de toegang is vanzelfsprekend gratis. Kom het dus meemaken!

Vanaf 15.30 uur staan de deuren van de Faam (Hamseweg 5) weer voor u open. De ceremonie gaat om ca. 17.00 uur van start. Eerst zullen Prins Flint, Adjudant Stone aftreden en snel daarna start de ludieke stunt waarmee de nieuwe Prins bekend wordt gemaakt. Vervolgens borrelen en feesten we natuurlijk nog even gezellig door!

Wie gaan de kar trekken in seizoen 2020? Wie wordt er Prins, wie zal zijn Adjudant aan zijn zijde zijn en is er dit jaar wel of geen Hofdame?

Kom het allemaal meemaken op de 10e van de 11e tijdens onze Prinsenwissel in de Faam! De entree is vanzelfsprekend weer helemaal gratis.

Wij hopen elkaar te treffen op de 10e van de 11e in de Faam!

Driemaal (een vroege) Alaaf!

De DigiNar

Reacties