Kom naar ons Binnenste-Buiten-Bal!

11
feb
2014
Nieuws BigBird

Het ging weer als een speer!
Vorige week dinsdag t/m donderdag vond onze voorverkoop voor donateurs plaats in Café de Noot. Aansluitend startte afgelopen zaterdag de vrije verkoop.
Het ging weer ongekend hard met de kaarten…!! Voor het Nootenbal (vrijdagavond), Groot Carnaval (zaterdagavond) en Optochtbal (zondag) zijn helaas nu al geen kaarten meer te krijgen.

Vandaar dat wij nog even de gelegenheid nemen om u vooral ook op ons Binnenste-Buiten-Bal te attenderen. Dit is ons feest op de maandagavond.

Steeds meer mensen beginnen dit geweldige feest ondekken: de maandagavond wordt met het jaar populairder! En niet geheel zonder reden. Op maandagavond hebben we altijd een fantastische band geprogrammeerd en komen ook onze vrienden van De Amerblaozers een moppie meespelen. Feest gegarandeerd! Nog 1 avond lekker doorhalen en de boel op z’n kop zetten!

Dit jaar is feestband De BigBirds weer bij ons te gast. U kon ze 2 jaar geleden al bij ons meemaken op het Knock-Out-Bal, toen de vonken er vanaf vlogen!

De BigBirds hebben een kleine sabbatical gehouden van een jaar, maar zijn nu dus terug! Eerste stop: De Narrenhof!!! Compleet met witte vleugel en een nieuwe toetsenist (speelde voorheen o.a. met Frans Duijts) zullen ze De Narrenhof op haar grondvesten laten schudden!!!
Wij kunnen in ieder geval niet wachten om weer ouderwets los te gaan!

En behoeven De Amerbloazers nog introductie? Deze geweldige blaaskapel was er vorig jaar al op ons Nootenbal en ze bliezen haast het dak eraf! Natuurlijk spelen ze nieuwe en oude Carnavalskrakers, maar deze club heeft speciaal voor Prins Ondersteboven ook ons eigen nummer: “Carnaval op z’n Kop!” ingestudeerd! Deze zullen we dus ook uit volle borst mee kunnen gaan zingen tijdens het Binnenste-Buiten-Bal op maandag 03 maart 2014!

Kaarten kosten € 11,00 per stuk en zijn nu nog te verkrijgen in Café de Noot (op=op).

Hopelijk tot dan!!!

2x Alaaf!

De DigiNar

Hieronder nog een filmpje van De BigBirds in actie:

Reacties