Kom naar het Decibal!

20
jan
2016

Vorige week hielden wij in De Faam onze kaartverkoop. Binnen no-time vlogen de kaarten over de toonbank en was ons Aftrapbal (vrijdagavond) uitverkocht. Voor het Groot Narrenbal (zaterdagavond) en Paradebal (zondag) zijn op moment van schrijven nog een select aantal kaarten beschikbaar. Haast je dus naar De Faam als je erbij wil zijn! (Update: Groot Narrenbal is inmiddels ook uitverkocht.)

Ook de kaarten voor ons maandagavond-feest op 08 februari vinden dit jaar gelukkig gretig aftrek! Onze Prins Decibel heeft voor deze gelegenheid het feest officieus omgedoopt tot DECIBAL en onze vrienden van de Amerblaozers en BigBird zorgen deze avond voor de muzikale invulling!

We zijn er trots op dat steeds meer mensen deze topavond beginnen te ontdekken. En dat is natuurlijk niet onterecht! Het is officieel de laatste feestavond bij De Hooge Narren en dat zorgt mede voor die heerlijke ongedwongen sfeer. Maar wat natuurlijk helemaal sfeerverhogend werkt is die fantastische band die er elk jaar optreedt. Dit jaar mogen we weer genieten van al het muzikale bombast van BigBird!

Shame on you als je ze nog niet kent! Ze zijn de eindbazen onder de coverbands, de 5 onweerstaanbare mannen van BigBird! En dit jaar komen ze met een gloednieuwe show vol guilty pleasures. Je weet wel, nummers die eigenlijk een beetje fout zijn, maar desondanks uitblinken in schoonheid. De grootste guilty meezingers, verpakt in de vetste medleys en mash-ups, en dat allemaal in het vertrouwde BigBird jasje.
Iedereen heeft ze en iedereen kent ze. Bovendien: iedereen zingt ze mee! Hang je imago in de kast en brul mee met nineties knallers van Captain Jack en 2 Unlimited, gooi je haar los op rock classics van Kiss en AC/DC, en glij mee op de zoetste liefdesliedjes van de Backstreet Boys en Anita Meyer. Wederom het feest der herkenning! Een show vol verrassende wendingen en special effects.

BigBird’s Amazing Guilty Pleasures Show is absurd, ultiem en vooral waanzinnig lekker!

En behoeven De Amerbloazers nog introductie? Deze heerlijke blaaskapel is tegenwoordig vaste prik bij De Hooge Narren. Vorig jaar een gouden greep en dit jaar een luidruchtig vervolg! Natuurlijk spelen ze de oude Carnavalskrakers, maar ze zorgen er altijd voor dat hun repertoire up-to-date is, zodat er ook op de nieuwe hits gehost kan worden!

Hopelijk hebben we ook jou warm weten te krijgen voor deze luidruchtige afsluiter van het Carnaval!
Kaarten kosten € 11,00 per stuk en zijn nu nog te verkrijgen in De Faam (op=op).

Hopelijk tot dan!!!

3x Alaaf!

De DigiNar

Reacties