Kom gezellig naar onze Prinsenwissel!

13
okt
2016

Na zo’n lekkere zomer wordt het natuurlijk geleidelijk weer kouder en grijzer, maar gelukkig hebben we dan altijd weer iets om naar uit te kijken; En dat is natuurlijk de start van het nieuwe Carnavalsseizoen!

Afgelopen seizoen ging Prins Decibel ons voorop in een oorverdovende polonaise en presenteerde ons een Carnaval op volle toeren! Maar de oordopjes kunnen nu echt weer uit, want Prins Decibel, Adjudant Akoestiek en Hofdame Volume moeten ruim baan gaan maken voor onze nieuwe hofhouding tijdens:

Prinsenwissel der Hooge Narren

in De Faam (Hamseweg 5, Hoogland) op zondag 13 november 2016

Geheel zoals u van ons gewend bent dus weer zo’n gezellige Prinsenwissel op de zondagmiddag. De opvolger van Prins Decibel is er 100% klaar voor en belooft ons een middag vol gezelligheid, dus zorg dat u erbij bent.

Rond de klok van 15.30 uur verzamelen wij ons weer in De Faam voor een gezellig drankje. Tegen 17.00 uur zullen we echt afscheid gaan nemen van Prins Decibel, Adjudant Akoestiek & Hofdame Volume met hun geslaagde Carnaval op volle toeren.
Aansluitend start de ludieke stunt waarmee onze nieuwe Prins bekend wordt gemaakt. Vlak daarna is er gelegenheid tot feliciteren en nemen we er nog een!

Wie oh wie neemt het stokje over en zal in 2017 als Prins met de scepter mogen zwaaien in de Narrenhof? En wie wordt zijn Adjudant? Zijn er nieuwe Raadsleden? Hebben we weer een Hofdame?

Kom het allemaal gezellig meemaken op de 13e van de 11e tijdens onze Prinsenwissel in De Faam! De entree is vanzelfsprekend weer helemaal gratis.

Een vroege driewerf Alaaf!

De DigiNar

Reacties