Haringhappen in Café-Bar de Dissel

29
dec
2014

Begint het bij u ook al te kriebelen? We naderen weer het einde van het jaar en voor je het weet staat die briljante feestweek weer voor de deur!
Wij hebben in ieder geval enorm veel zin om het Carnaval in onze nieuwe Narrenhof, Café de Faam te gaan beleven. En als onze Prinsenwissel een voorbode was voor wat gaat komen, staat er een week bomvol gezelligheid voor de deur!

Maar, naast Café de Faam hebben wij dit jaar ook een tweede locatie voor 1 van onze evenementen… Zo zijn wij met uitbater Bert Roest van Café-Bar de Dissel overeengekomen dat wij daar ons Haringhappen mogen organiseren! Dus kunt u geen genoeg krijgen van het Hooge Narren Carnaval? Zorg er dan zeker voor dat u erbij bent op woensdag 18 februari 2015 vanaf 16.00 uur in Café-Bar de Dissel aan de Hamseweg 34! Mooie extra: onze nieuwe consumptiemunten zijn daar dan ook gewoon te besteden!!

Hierbij alvast een klein voorproefje van ons nieuwe feestprogramma:

Het Carnaval start komend jaar op vrijdag 13 februari 2015 met ons gloednieuwe: AFTRAPBAL! Deze eerste feestavond zal muzikaal opgeluisterd worden door de klanken van Feest-DJ Jesse. Maar naast DJ Jesse hebben wij voor u ook een spectaculaire verrassings-act in petto! Houdt u hiervoor vooral ons magazine goed in de gaten.

De welbekende zaterdagavond wordt dit jaar omgedoopt tot GROOT NARRENBAL. Een briljante naam voor een gouden avond! Wederom zal Feest-DJ Jesse verantwoordelijk zijn voor de piep in uw oren! We knallen de pannen van de Narrenhof!!

Onze zondagmiddag is omgetoverd tot het PARADEBAL! Speciaal voor deze gelegenheid hebben wij DJ-duo The Partystarters ingeschakeld om de voetjes nog eens flink van de vloer te krijgen. The Partystarters zijn DJ’s Marlo & Justin, vaste gasten van het Hooge Narren Carnaval, dus die weten hoe het gevierd moet worden!

Dan gaan we op naar de maandagavond, voor deze gelegenheid gebombardeerd tot BRILJANTENBAL! En dat het briljant gaat worden staat buiten kijf! Onze vrienden van Big Bird zullen deze avond weer ouderwets op z’n kop gaan zetten. Samen met (onze) blaaskapel de Amerblaozers zal dit een feestavond worden om niet snel te vergeten!

Op dinsdag hebben we even een avondje om bij te komen, maar op woensdag zullen we dus het HARINGHAPPEN gaan organiseren in Café-Bar de Dissel. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: kom gerust even langs! De entree is gratis en het wordt vooral een hele gezellige middag.

Tot zover weer even de nieuwtjes. Hou op het einde van dit jaar vooral uw brievenbus goed in de gaten, want dan valt ons prachtige Carnavalsmagazine weer bij elk Hooglands huishouden op de mat!!

3x Alaaf!!

De DigiNar

Reacties