Haal nog snel je kaarten!

09
feb
2019

Het ging weer als een speer! Afgelopen week vond onze voorverkoop voor donateurs plaats in de Faam. Aansluitend startte gisteren de vrije verkoop.
Het ging weer erg snel met de kaarten…!! In rap tempo was ons Aftrapbal op de vrijdagavond uitverkocht.

Voor het Groot Narrenbal (zaterdagavond) en Paradebal (zondag) zijn op moment van schrijven nog kaarten beschikbaar. Haast je dus naar De Faam als je erbij wil zijn!

Tijdens het Groot Narrenbal is het tijd voor Johan van Waas. Hij was vorig jaar al bij onze Tap-Take-Over en dat viel zo in de smaak dat hij nu op de zaterdagavond terugkeert. Johan is onder andere bekend geworden met zijn lied over de bloemenbuurt:

Op zondagmiddag twee nieuwe gezichten op ons podium tijdens het Paradebal. Bob van Veen en DJ Melvin gaan zorgen de voetjes weer van de vloer gaan. Feesttalent Bob van Veen heeft al meerdere singles op z’n naam staan en gaat voor een OER-Hollandse feestmiddag zorgen.

Vorig jaar bleek de Tap-Take-Over op maandagmiddag een succes, dus dat doen we dit jaar dunnetjes over. Oud-Prins Oxydatie (Bert Roest) neemt de taphendels over in de Faam en het belooft vooral weer een hele gezellige middag te worden. Vanaf 15.00 uur zijn we open en toegang = gratis!

Na het feestweekend rest ons nog de maandagavond, dit jaar omgedoopt tot YABADABADOE-BAL! DJ Melvin is blijven slapen en staat ook deze avond op het programma. Hij verzorgt de muzikale omlijsting bij grote vriend Marco Kraats. Jawel, deze feestsensatie is terug bij De Hooge Narren. We gaan nog 1 avondje helemaal los!

Kaarten kosten € 11,00 per stuk en zijn nu nog te verkrijgen in de Faam (op=op).

Hopelijk tot dan!!!

3x YABADABADOOOOEEEEEEE!!!!!

De DigiNar

Reacties