Prinsenwissel: TERUG IN DE TIJD!

10
Nov 2017
Vrijdag

Dit jaar starten wij het seizoen lekker vroeg met een Prinsenwissel op de vrijdagavond. Afgelopen seizoen trakteerde Prins PeaceMan (Björn Melgert) ons op een Carnaval vol LOVE, BIER & HAPPINESS, maar het is nu echt gedaan met de flower-power-gekte. Prins PeaceMan, Adjudant YeahMan en Hofdame HappyJess mogen de hippiekleding weer in de kast hangen, want ze moeten ruim baan maken voor onze nieuwe Jubileum Hofhouding!

Iedereen is van harte uitgenodigd om dit met z’n allen mee te gaan maken vanaf 20.00 uur in De Faam. Entree is gewoon gratis. De ceremonie begint al vroeg op de avond (ca. 20.15 uur), want we willen alle tijd nemen voor het aansluitende feest. Rond 21.00 uur verwachten wij de nieuwe Hofhouding al op het podium.

In het kader van TERUG IN TIJD zal deze feestavond opgeluisterd worden met de klanken van Blaaskapel De Amerblaozers. Toch wel onlosmakelijk verbonden met het Hooge-Narren-Carnaval van de laatste 11 jaar.

Daarnaast zullen 3 top DJ’s zorgen dat de voetjes weer van de vloer kunnen: Feest-DJ Jesse, plus onze eigen Raadsleden Arthur & Marlo. Maar een feest is geen feest als….. BEBO niet is geweest! Jaja, het is echt waar: de mannen van de BEBO Disco komen speciaal voor ons nog een plaatje draaien. Dat kan niet anders dan een topavond worden. Wij staan te popelen!

Entree
Op vrijdagavond tijdens de Prinsenwissel is de Faam gratis toegankelijk voor iedereen. Ook verenigingen worden uitgenodigd en het programma start al vroeg: zorg dus dat je op tijd bent, want VOL = VOL.

Hopelijk hebben wij jullie weten te enthousiasmeren, maar dat moet toch haast wel? Lekker terug in de tijd, we maken er met z’n allen een topavond van!