Prinsenwissel

11
Nov 2018
Zondag

Het is weer die tijd: de verwarming kan weer aan… De dagen worden korter… Met andere woorden: het nieuwe Carnavalsseizoen zit er weer aan te komen!

Met de enige echte Prins KC aan het roer hebben we echt een fantastisch jubileum-jaar mogen beleven. Heerlijke ouderwetse carnavalsfeesten, het was een dolle tour! Sla de foto’s er nog maar eens op na.
Bedankt aan iedereen die hieraan bijgedragen heeft!

Maar nu wordt het toch echt tijd voor Prins KC, Adjudant Harry en Hofdames Yvonne & Mirte om de gele trui weer in de kast op te bergen. Het is gedaan met het jubileum-jaar, want we maken ons op voor het 45e seizoen tijdens:

Prinsenwissel der Hooge Narren

De Faam (Hamseweg 5, Hoogland) op zondag 11 november 2018

Hoe tof is het dat we weer een Prinsenwissel hebben op de enige echte officiële 11e van de 11e! Zoals gebruikelijk dus weer een gezellige Prinsenwissel op de zondagmiddag. We kunnen alvast 1 ding over deze middag verklappen: de opvolger van Prins KC is minstens net zo gemotiveerd en heeft er enorm veel zin in!

Vanaf 15.30 uur staan de deuren van de Faam weer wagenwijd voor u open (Hamseweg 5). De ceremonie gaat om ca. 17.00 uur van start. Eerst zal onze jubileum Hofhouding aftreden en al gauw daarna start de ludieke stunt waarmee onze nieuwe Prins bekend wordt gemaakt. Vervolgens feesten en borrelen we natuurlijk nog even gezellig door!

Wie of wie gaat het stokje overnemen van Prins KC? En wie benoemt hij tot zijn Adjudant? Is er dit jaar wel of geen Hofdame en worden er nog nieuwe Raadsleden gepresenteerd? En wat zal het motto worden?
Al deze vragen zullen op zondag 11 november 2018 tijdens onze oergezellige Prinsenwissel beantwoord worden!

Kom dus gerust een kijkje nemen in De Faam! De entree is vanzelfsprekend weer helemaal gratis!