Kinderoptocht (+ route)

25
Feb 2017
Zaterdag

Hier zijn we al jaren enorm trots op: KINDERCARNAVAL bij De Hooge Narren! Op zaterdag 25 februari 2017 beginnen we weer vroeg in de middag met de Kinderoptocht.
Vanaf 12.30 kunnen de deelnemers zich gratis inschrijven bij Basisschool de Biezen. Wees daar zeker op tijd bij, want de optocht gaat om 13.00 uur echt van start.

Programma
12.30 uur: inschrijven bij Basisschool de Biezen, Kraailandhof, Hoogland (gratis inschrijven, zorg dat u er op tijd bent!)
13.00 uur: start Kinderoptocht
14.00 uur: aankomst de Narrenhof (Café de Faam)
14.15 uur: start Kinderfeest met grote polonaise!

En alle deelnemers maken kans op leuke prijzen! Zo is er een hoofdprijs te winnen in onze categorie Mooiste Grote Groep/Wagen voor de kids die echt groots uitpakken. Maar we vergeten ook de individuen en de kleinere groepen niet, want er is ook een tweede hoofdprijs te winnen in de categorie Mooiste Kleine Groep/Individueel. Beide hoofdprijswinaars mogen op zondag 26 februari meelopen met De Hooge Narren tijdens de grote Carnavalsoptocht. Daar mogen ze dus nog een keertje schitteren voor het hele Zandkruuersgat! Een geweldige prijs lijkt ons.

Maar naast de hoofdprijzen kiezen we ook dit jaar weer een winnaar voor de originaliteitsprijs. Dit kan een individu of een groepje zijn; dat bepaalt onze eigen Prins PeaceMan helemaal zelf. Hij gaat hoogstpersoonlijk alle deelnemers af en beloont zijn favoriet met de originaliteitsprijs: een gratis kinderfeest bij Farm Fun Coelhorst in de zomer!

Prins PeaceMan roept bij deze dus alle jonge feestvierders op om vooral mee te gaan lopen. Zij het met een grote wagen, zij het gewoon verkleed in het motto: iedereen is van harte welkom in de hippie-stoet!
Het is nooit eerder voorgekomen, maar de Prins zal zijn motto speciaal voor deze middag tijdelijk aanpassen naar LOVE, LIMONADE & HAPPINESS! We zijn allemaal enorm benieuwd naar de originele creaties in dit flower-power-thema!


KINDEROPTOCHT ROUTE

Afgelopen jaar bleek de optochtroute een groot succes voor alle deelnemers, dus dit jaar zal deze hetzelfde zijn:

Vertrek Kraailandhof 1 (Basisschool de Biezen) richting Bieshaarlaan
Linksaf de Bieshaarlaan op
Rechtsaf Zevenhuizerstraat op
Linksaf de Sportlaan op
Fietspad naar VV Hoogland oplopen
Rechtsaf langs ’t Driespan lopen
Bruggetje over naar Pottenbakkerlaan
Rechts aanhouden, Pottenbakkerlaan aflopen, rechtsaf naar Ambachtlaan
Einde Ambachtlaan, linksaf de Zevenhuizerstraat op
Via rotonde de Hamseweg opdraaien
Eindpunt: de Narrenhof (Café de Faam)

Belangrijk: wagens en andere creaties mogen i.v.m. de route niet breder zijn dan 280 cm.

In verband met de veiligheid van de kinderen verzoeken wij u tijdens de Kinderoptocht de route auto-vrij te houden. Bewoners aan de route vragen wij vriendelijk hun auto tijdelijk elders te parkeren.

Namens alle kinderen, bij voorbaat hartelijk dank voor uw medewerking!!