Kinderoptocht (& route)

02
Mrt 2019
Zaterdag

Wat zijn De Hooge Narren zonder hun Kindercarnaval? Al jarenlang een feestnummer op onze zaterdagmiddag: KINDERCARNAVAL bij de Hooge Narren. Op zaterdag 2 maart 2019 beginnen we onze middag met de kinderoptocht. Er kan GRATIS ingeschreven worden vanaf 12.30 uur bij Basisschool de Biezen. Kom op tijd, want we starten de optocht om 13.00 uur!

Programma
12.30 uur: inschrijven bij Basisschool de Biezen, Kraailandhof, Hoogland (gratis deelname, zorg dat u er op tijd bent!)
13.00 uur: start Kinderoptocht
13.30 uur: aankomst de Narrenhof (De Faam)
13.45 uur: Start Kinderfeest met de Dames van DCA

Alle deelnemers maken ook dit jaar weer kans op fantastische prijzen. Deze prijzen worden later in de Faam uitgedeeld in verschillende categorieën.

Zo hebben we dit jaar ook weer twee hoofdprijzen: deze winnaars mogen op zondag mee lopen in de grote optocht door Hoogland! Wie wilt dit nu niet?

De eerste hoofdprijs reiken we uit aan de kinderen die het grootst uitpakken; Mooiste Grote Groep/Wagen. Ook voor de kleinere bouwers hebben we een tweede hoofdprijs; Mooiste Kleine Groep/Individueel.

Naast deze hoofdprijs kiest onze Prins Flint ook dit jaar weer iemand uit voor onze originaliteitprijs. Dit kan voor een groepje zijn, maar ook voor iemand die alleen mee loopt Dit mag Prins Flint helemaal zelf beslissen, dus doe goed je best als hij bij jullie in de buurt is!

Hij beloont zijn favoriet met de originaliteitprijs: GRATIS spelen in het speelparadijs en onbeperkt limonade bij SUPERFUN!

Wist u dat De Hooge Narren ook elk jaar kijken naar de mooist/creatiefst verklede kinderen?  Hiervoor delen we ook nog eens 2 speelgoedcadeaubonnen uit, hoe leuk is dat?

Dus hierbij roepen we alle jonge Carnavalisten weer op om vooral te gaan bouwen en je flink in het thema te hijsen van onze Prins Flint: “Terug naar de Oertijd”. We kijken weer uit naar alle prachtige creaties!

YABADABADOOOOOEEE!!!!

Bij deze bedanken we Superfun voor het beschikbaar stellen van de mooie prijs, erg leuk!


KINDEROPTOCHT ROUTE

Net als voorgaande jaren is de Kinderoptocht dit jaar niet al te lang. Het blijkt een groot succes, met name voor kleintjes:

Vertrek Kraailandhof 1 (Basisschool de Biezen) richting Bieshaarlaan
Linksaf de Bieshaarlaan op
Rechtsaf Zevenhuizerstraat op
Linksaf de Sportlaan op
Fietspad naar VV Hoogland oplopen
Rechtsaf langs ’t Driespan lopen
Bruggetje over naar Pottenbakkerlaan
Rechts aanhouden, Pottenbakkerlaan aflopen, rechtsaf naar Ambachtlaan
Einde Ambachtlaan, linksaf de Zevenhuizerstraat op
Via rotonde de Hamseweg opdraaien
Eindpunt: de Narrenhof (Café de Faam)

Belangrijk: wagens en andere creaties mogen i.v.m. de route niet breder zijn dan 280 cm.

In verband met de veiligheid van de kinderen verzoeken wij u tijdens de Kinderoptocht de route auto-vrij te houden. Bewoners aan de route vragen wij vriendelijk hun auto tijdelijk elders te parkeren.

Namens alle kinderen, bij voorbaat hartelijk dank voor uw medewerking!!