Kindercarnavalsoptocht & Route

22
Feb 2020
Zaterdag

Een succesnummer op het Hooge Narren programma: KINDERCARNAVAL. Op zaterdag 22 februari trappen we weer af met de kinderoptocht. Gratis inschrijven kan vanaf 12.30 uur bij Basisschool de Biezen en we starten de optocht (strak) om 13.00 uur.

Programma
12.30 uur: inschrijven bij Basisschool de Biezen, Kraailandhof, Hoogland (gratis deelname, zorg dat JE er op tijd bent!)
13.00 uur: start Kindercarnavalsoptocht
13.30 uur: aankomst de Narrenhof (De Faam)
13.45 uur: Start Kinderfeest met de Dames van Dane Centre Amersfoort

Aansluitend maken wij alle winnaars en onze nieuwe Jeugdhofhouding bekend.
Ook dit jaar maken alle deelnemers weer kans op de twee hoofdprijzen: meelopen met De Hooge Narren tijdens de grote optocht op zondagmidag! De eerste hoofdprijs wordt gegeven aan de mooiste grote groep/wagen. Maar ook voor de kleinere bouwers is er een hoofdprijs te winnen in de categorie: mooiste kleine groep/individueel.

Naast deze hoofdprijzen kiest onze Prins TweedeHans ook zijn persoonlijke favoriet uit en beloont deze met de originaliteitsprijs. En dat kan iedereen zijn: van individu tot groep en van baby tot tiener. Doe dus vooral extra je best als de prins in de buurt is, want dan maak je kans op deze prijs en win je een gratis middag bij Superfun met gratis limonade! Hoe tof is dat?? Bedankt Superfun voor deze heerlijke prijs.

Alle prijzen worden verdeeld tijdens het grote kindercarnavalsfeest in de Faam. Tijdens dit feest maken we ook bekend wie de mooiste kleurplaat hebben ingeleverd en zijn er nog extra prijsjes te winnen onder de best verklede kids van de dag.

Dus: recycle je oude TweedeHan(d)s carnavalskleding en trek dat berevelletje van vorig jaar maar weer uit de kast! Laat de flower power tijd van Prins PeaceMan herleven in je hippiekostuum of rij de Tour de Faam nog een keertje in je mooiste wieleroutfit. Alles is geoorloofd, we zijn enorm benieuwd naar alle creatieve uitspattingen in het motto van Prins TweedeHans: Dit jaar tappen we uit hetzelfe vaatje.


KINDEROPTOCHT ROUTE

Net als voorgaande jaren is de Kinderoptocht dit jaar niet al te lang. Het blijkt een groot succes, met name voor kleintjes:

Vertrek Kraailandhof 1 (Basisschool de Biezen) richting Bieshaarlaan
Linksaf de Bieshaarlaan op
Rechtsaf Zevenhuizerstraat op
Linksaf de Sportlaan op
Fietspad naar VV Hoogland oplopen
Rechtsaf langs ’t Driespan lopen
Bruggetje over naar Pottenbakkerlaan
Rechts aanhouden, Pottenbakkerlaan aflopen, rechtsaf naar Ambachtlaan
Einde Ambachtlaan, linksaf de Zevenhuizerstraat op
Via rotonde de Hamseweg opdraaien
Eindpunt: de Narrenhof (Café de Faam)

Belangrijk: wagens en andere creaties mogen i.v.m. de route niet breder zijn dan 280 cm.

In verband met de veiligheid van de kinderen verzoeken wij u tijdens de Kinderoptocht de route auto-vrij te houden. Bewoners aan de route vragen wij vriendelijk hun auto tijdelijk elders te parkeren.

Namens alle kinderen, bij voorbaat hartelijk dank voor uw medewerking!!