Kindercarnavalsfeest

01
Mrt 2014
Zaterdag

Na het lopen van de Kinderoptocht zal er een welverdiend knalfeestje los gaan barsten in de Narrenhof! Om 14.00 uur trappen we af met een grote polonaise en dansen we op de leukste carnavalsliedjes!
Natuurlijk is dit feest vrij toegankelijk voor iedereen (ook voor de niet-optocht-lopers)!!

Vervolgens hebben wij op ons podium een spetterend optreden van Goochelaar Jerry gepland! We hadden ‘m al eerder op bezoek en dat hebben we geweten! Jerry gaat er een fantastische middag van maken waarbij hij het jonge publiek veelvuldig direct bij de show betrekt. En hij zal zeker ook iets voor Prins Ondersteboven en Adjudant Achterstevoren in petto hebben (dat wordt lachen!!).
Met zijn geweldige trucs en improvisatietalent zal Jerry de Narrenhof gegarandeerd op z’n kop zetten! Natuurlijk is de toegang gratis. Dit dankzij al onze adverteerders en sponsors, waarvoor nogmaals dank.

Na de show van Goochelaar Jerry zal de prijsuitreiking van de Kinderoptocht plaats gaan vinden. Dit jaar dus met 2 hoofdprijzen!!

Om 16.00 uur komt het Kindercarnavalsfeest ten einde.

Tijdens het Kindercarnavalsfeest zal er in de Narrenhof GEEN alcohol geschonken worden en wordt er ook zeker NIET gerookt!