Jubileumbal: TERUG IN DE TIJD!

11
Nov 2017
Zaterdag

Op zaterdagmiddag lappen we de vloer en zorgen we dat De Faam weer helemaal klaar is voor het grote Jubileumfeest in de avond. Want welke datum is nou mooier dan de “Elfde-van-de-Elfde” om een knallend Jubileumbal te vieren? Vanaf 20.00 uur gaan we helemaal los op ons thema TERUG IN DE TIJD!

Op deze feestavond hebben we een all-time favorite van De Hooge Narren bereid weten te vinden om nog 1 keer samen op te treden. Die-hard Carnavalisten weten dan natuurlijk direct over wie we het hebben…. K-TOWN natuurlijk! Wat hebben we vaak van ze genoten en wat zijn we nu ook weer trots dat ze langs willen komen! Bezoekers worden aangespoord om ook vooral in het thema TERUG IN DE TIJD verkleed te komen. Het is een Carnavalsfeest, dus daar hoort Carnavalskleding bij. Dit moet toch een topavond worden? Dat kan niet anders, dat weten we allemaal…!

Tijdens het JUBILEUMBAL is er zonder geldige toegangskaart géén entree en is de minimum leeftijd 18 jaar.

Entree
Voor het Jubileumbal krijgen onze donateurs als eerste de mogelijkheid om kaarten aan te schaffen. Zij ontvangen hierover bericht. Deze voorverkoop start 20 oktober. Zodra er voldoende kaarten beschikbaar blijven, zullen wij een losse kaartverkoop aankondigen.

Hopelijk hebben wij jullie weten te enthousiasmeren, maar dat moet toch haast wel? Lekker terug in de tijd, we maken er met z’n allen een topfeest van!