Binnenste-Buiten-Bal (met BigBird)

03
Mrt 2014
Maandag

Voor de echte doordouwers is er natuurlijk nog een laatste fantastische feestavond gepland. Onze maandagavond-feesten worden elk jaar populairder en we kunnen het niet vaak genoeg zeggen: zorg dat je erbij bent!!

Dit jaar is onze maandagavond geheel in het thema van onze Prins omgedoopt tot: Binnenste-Buiten-Bal!

En dat het bal gaat worden dat weten we zeker! In 2012 waren ze voor het eerst onze gast en dat hebben we geweten!! Wat een prachtig feest was dat, wat een uitstekende artiesten. Ze noemen zich Nederlands origineelste coverband met lekker veel rock! Met BigBird is het meezingen geblazen, feesten en dansen. De witte vleugel staat op het podium, het bruist en rockt aan alle kanten! Dat wordt weer genieten en lekker zweten tot in de late uurtjes!
Ga maar lekker uit je dak, gooi die Narrenhof op z’n kop!

Maar ook de volgende muzikanten mogen we op ons Binnenste-Buiten-Bal verwelkomen! Vorig jaar waren ze er op de vrijdagavond; Wat een fantastische blaaskapel is De Amerblaozers toch! Mark van der Steen en z’n muzikale vrienden zetten gegarandeerd de Narrenhof op z’n kop. Natuurlijk spelen ze de oude en nieuwe carnavalskrakers, maar ook het prinsenlied “Carnaval op z’n Kop!” zal op deze avond live ten gehore gebracht worden! Altijd carnavalesk, altijd lekker een blaaskapel ‘in da house’.  Zeer welkom dus op ons Binnenste-Buiten-Bal!

Bekijk hier hoe BigBird de zaal op z’n kop zet: