Even voorstellen… Sam Rutten!

Beste carnavalisten,

Mijn naam is Sam Rutten, 22 jaar oud en woonachtig in Hoogland. Dit jaar mag ik samen met mijn maatje Simon en goede vriend Koen (tevens ook mijn teamgenoot) toetreden tot de Raad van Elf. Velen zullen mij ook wel kennen van de voetbalvereniging Hoogland waar ik dagelijks rondloop als trainer.

Vroeger al toen ik nog een klein ventje was ging ik met mijn ouders mee naar de Noot om het kindercarnaval te vieren bij De Hooge Narren. Toen keek ik als klein jongetje altijd op tegen die grote meneren met een steek op hun kop. Nu heel wat jaartjes later vier ik nog steeds carnaval bij die gasten met een steek op hun kop en draag ik er straks zelf ook 1, super leuk!

Drie jaar geleden tijdens de “Tour de Faam” bestond de hofhouding uit mijn familie, zelfs mijn tante uit Canada was “even” over komen vliegen. Toen beleefde ik het carnaval van wel heel dichtbij en werd er bevestigd hoeveel er eigenlijk moet gebeuren om zo’n feest neer te zetten.
Zelf heb ik een studie in de evenementen branche afgerond. Toen ik werd benaderd was dit ook een van de redenen om erbij te komen, ik wil heel graag mijn steentje bij gaan dragen om een geweldig feest neer te zetten.

Dit jaar gaan we carnaval uit hetzelfde vaatje tappen, met Prins TweedeHans op kop. Zes jaar terug, toen ik Hans leerde kennen, grapte hij al over deze prinsennaam. En dit jaar wordt diezelfde naam realiteit. Nu ga ik samen met dezelfde Hans, inmiddels een goede vriend en alle andere feestbeesten een fantastisch carnaval vieren. Ik hoop jullie daar ook allemaal terug te gaan zien, we hebben er met zijn allen in ieder geval super veel zin in!

Sam Rutten

Reacties