De Hooglandse Nieuwjaarsborrel

07
dec
2019

Als je aan het nieuwe jaar denkt, denk je aan De Hooge Narren. Al jarenlang organiseren wij aan het begin van het jaar een gezellig nieuwjaarsfeest. Vroeger deden we dit nog in combinatie met onze Prinsenwissel en de laatste jaren vierden wij het Indrinkbal. Die lijn trekken we nu door en we organiseren dit jaar samen met de Faam: DE HOOGLANDSE NIEUWJAARSBORREL!

Heel Hoogland en omstreken is natuurlijk van harte welkom om vanaf 16.00 uur een oliebol en glaasje champagne mee te pakken in de Faam. De muzikale omlijsting wordt deze dag verzorgd door het duo KC & Harry van Dijk (jawel, de broertjes!). Zij draaien deze dag plaatjes van oud tot nieuw. De entree is uiteraard gratis! Dat kan niet anders dan heel gezellig en druk worden toch? Tijdens de Hooglandse Nieuwjaarsborrel wordt er gewerkt met de roze “Hooge-Narren-consumptiemuntjes”. Rond etenstijd is er voor een paar muntjes ook weer een smakelijke maaltijd te verkrijgen. Het kan dus gewoon weer lekker laat worden!

De Hooge Narren hopen zoveel mogelijk gasten te treffen (Hooglander of niet) om er samen een “ouderwets” gezellige dag van te maken.

Hierbij wensen wij iedereen hele fijne feestdagen toe en een goed uiteinde. We hopen elkaar te treffen op 01 januari, tot dan!

3x Feestelijke Alaaf!

De DigiNar

Reacties