De Hooge Narren & Café de Noot gaan scheiden

21
mrt
2014

Lieve Carnavalisten,

Hierbij een belangrijk nieuwsbericht.

Na 17 fantastische Carnavalsjaren is het klaar. Tijdens onze evaluatievergadering is duidelijk geworden dat de samenwerking tussen Café de Noot en De Hooge Narren helaas stop gezet gaat worden.

Dat wil zeggen: het afgelopen Carnaval was ons laatste Carnaval in Café de Noot…

Vanwaar dit plotselinge afscheid?
Carnaval hakt erin… Van buitenaf ziet men vaak alleen de geweldige feestavonden, maar vergeet niet dat Carnaval voor ons en dus ook voor onze residentie een volle week duurt. Gedurende deze week is het café toch gauw 16 uur per dag in bedrijf. Dat moet je als café willen, maar  vooral ook kunnen. En als het niet meer gaat, gaat het niet en houdt het op.
Laten we hierbij ook gelijk duidelijk maken dat we de keuze van Café de Noot respecteren en er geen sprake is van kwade gevoelens. Jammer vinden we het natuurlijk wel!!!

Dus geen Hooge Narren meer?
Daar kunnen we direct een dikke NEE tegen zeggen!! Onze vereniging groeit en bloeit! Ondanks dat we afscheid moeten nemen van onze geliefde residentie gaan de plannen voor volgend jaar gewoon door. We zijn ervan overtuigd dat de klassieke Hooge-Narren-feesten op elke locatie kunnen knallen!!

Wat heeft dit verder voor een consequenties?
Voorlopig nog niets. We zijn momenteel druk aan het vergaderen over een nieuwe residentie en zijn in gesprek met enkele locaties. Afhankelijk van die nieuwe locatie gaan we bekijken hoe wij het Carnaval 2015 in kunnen gaan. Op dit moment is er nog geen sprake van wijzigingen in ons vaste programma of wijzigingen in donateursaantallen.

Dus hou ook vooral de komende tijd onze website en Facebook-pagina goed in de gaten voor de nieuwste ontwikkelingen!

Met Carnavaleske groet,

C.V. De Hooge Narren

Reacties