De Hooge Narren 2016

Raad van Elf

Raad van Elfv.l.n.r. Ronald Hak, Bas van Hamersveld, Björn Melgert, Kees van Dijk, Paul Vriens,
Adjudant Akoestiek, Prins Decibel, Hofdame Volume,
Arthur Karstens, Niek Voet, Paul van Gelderen, Sander van Surksum, Marco Voet en Marco Nipshagen

Raadsvrouwen

RaadsvrouwenDe Raad van Elf bestaat natuurlijk louter uit mannen, dat is nou eenmaal zo. Maar laten we niet vergeten dat een carnavalsvereniging méér is dan alleen een groep carnavalsgekke mannen!
Onze Raadsvrouwen, tegenwoordig “DE LADIES” zijn al vele jaren een drijvende kracht binnen De Hooge Narren. De ladies hebben hun eigen vaste vergaderingen (waar dus ook geen man bij aanwezig mag zijn!!). Hier plannen de dames weer van alles en nog wat. Zo weten ze altijd met de leukste creaties voor de dag te komen tijdens de carnavalsfeesten en de optocht! En altijd in het motto van de Prins!!
Daarnaast verzorgen de dames jaar-in-jaar-uit toch wel 1 van de hoogtepunten voor de Prins: een prachtige fotocollage van zijn afgelopen Carnavalsweekend!

Raadskids

RaadskidsNaast onze Ladies begint ook deze groep binnen De Hooge Narren een steeds prominentere rol in te nemen: De Raadskids! Alhoewel we in vele gevallen niet echt meer van ‘kids’ kunnen spreken. Het lijkt af en toe wel of we een eigen jongerenraad hebben! De kinderen van onze Raadsleden komen net als de dames altijd in de mooiste carnavalskleding naar onze feesten toe en lopen elk jaar weer gezellig mee met de optocht. Het is ze immers met de paplepel ingegoten! Dat betekent wat voor de toekomst!!!

Ladies en kids, via deze weg willen we jullie weer super bedanken voor jullie tomeloze inzet!!
Jullie verdienen een OORVERDOVEND applaus!

Reacties