Daar is hij dan: Prins Ondersteboven!!

11
nov
2013
Carnaval op z'n Kop!

Op 10 november j.l. hebben we geheel in stijl onze nieuwe Prins & Adjudant bekend gemaakt tijdens onze Prinsenwissel. Onze 41 Prins heet: Prins Ondersteboven! Hij zal worden bijgestaan door Adjudant Achterstevoren!

Het thema waarmee dit duo het Hooge Narren Carnaval van 2014 ingaat is:

“Carnaval op z’n kop!”

Prins Ondersteboven is onze eigen Hans van Gelderen: een 28 jarige echte Hooglander!
Hans begint aan zijn 7e seizoen bij onze club; hij trad toe in 2007.
In 2008 werd hij gelijk Adjudant Libre toen zijn broer als Prins Dukaat de scepter zwaaide. Maar nu gaat Hans zelf als 41e Prins de vereniging voor in het carnavals-gedruis!!

Zijn Adjudant is Rick Lambregts, een goede vriend en ook hij startte bij De Hooge Narren in 2007.

Vanaf het begin van dit carnavalsseizoen ging alles al anders. Alles ging en hing op z’n kop. Het spandoek aan de Noot, de posters in de kroegen, de berichten op Facebook!!
In Café De Noot ging tijdens de Prinsenwissel ook alles achterstevoren, op z’n kop. Want de middag begon met haringhappen???? Iets waarmee traditioneel het Carnaval wordt afgesloten!

En ook op z’n kop: er werd eerst afscheid van Hans van Gelderen genomen, hij zou de vereniging gaan verlaten! Maar een half uur later kwam hij dan toch weer op het podium  terecht als Prins Ondersteboven!

Het was een ludieke opkomst, de Raadsleden droegen alle kleding op z’n kop en achterstevoren. Natuurlijk paste die middag alles helemaal in het thema: Carnaval op z’n kop!

Onder de Raadsleden was er ook één nieuwe: Björn Melgert. Hij neemt de plek in van Theo Polman die afscheid nam als Raadslid, maar nog altijd vrolijk door zal gaan als Voorzitter .

Op onze website kunt u nog eens rustig de foto’s nakijken en alles lezen over De Hooge Narren in 2014!!

3x Alaaf!

De DigiNar

Reacties